Contact:

BUCUREȘTI – ROMÂNIA

TELEFON (WhatsApp): 0770 305 900

TELEFON (WhatsApp): 0742 455 152

E-MAIL: contact@plase-pisici.ro

CUI: 46594777

Plasează comanda:

Adresa completa (Judet, Localitate, Sector, Str, etc.)

Despre noi:

Suntem doi tineri originari din Brașov, care ne-am asociat în vederea acestui proiect pentru a da o mână de ajutor pisicarilor din București, dar și celor de pretutindeni, prin a sprijini nevoia lor, construind plasele de protecție pentru pisici. Avantajele dumneavoastră ca clienți, sunt că aveți contact în mod direct cu cei care sunt responsabili de construirea plaselor de protecție, având parte de seriozitatea, profesionalismul și experianța unor producători și montatori eficienți, al căror timp este dedicat în totalitate rezolvării problemelor dumneavoastră.

George

George este un tânăr ambițios, al carui timp este ocupat aproape în totalitate datorită multor activități pe care le întreprinde. Absolvent al Facultății de Drept și fost student la Facultatea de Psihologie si Științele Educației, George manifestă multă creativitate si responsabilitate în gestionarea și dezvoltarea afacerii pe care a început-o alături de colegul sau.

Adrian

Adrian este un tânăr curajos și muncitor, intrând pe piața muncii înca de la 16 ani. Avand cunoștințe atât în domeniul IT cât și în arta culinară, Adi se responsabilizează și in vederea confecționării plaselor de protecție, dedicându-și timpul acestei companii, din perspectiva unui pisicar, fiind stăpânul lui Mitzu (pisica lui).

Garanția produselor

* Se acordă garanție produselor montate de către firma „MOTANELUL VESEL SRL” tuturor produselor și tipurilor de montaje efectuate de către societatea comercială: plasă fixă pe tâmplărie; plasă mobilă pe tâmplărie; plasă fixă pe zidul exterior al clădirii; plasă mobilă montată pe zidul exterior al clădirii; cușcă suspendată; ușă; țarc; plasă de poliamidă amplasată la ferestre, terase, curți și balcoane.
* Garanția produselor și recondiționarea indispensabilă a acestora de către firma „MOTANELUL VESEL SRL” este valabilă timp de 2 ANI de la data montajului.
* Garanția presupune oferirea siguranței și încrederii totale în ceea ce privește destinația produsului. Destinația produsului face referire exclusiv la imposibilitatea pisicilor de a evada prin spațiul în care este montată plasa de protecție. De asemenea, se acordă garanție în ceea ce privește efectuarea montajului. În situația în care se aduc modificări produsului/montajului de către alte persoane, modificări ce pot reduce siguranța produsului oferit, actul garanției este nul. În situația în care montajul plaselor de protecție sau produsul în sine este afectat, în mod singular, de către compoziția produsului sau alți factori asemănători ce au deteriorat substanțial plasele de protecție, acestea vor fi recondiționate.
* Garanția nu presupune recondiționarea sau înlocuirea plaselor de protecție atunci când acestea au suferit modificări sau distrugeri cauzate de oameni sau de alte entități în afara pisicilor. Plasele sunt testate de către pisici, nu de către clienți, clientul putând fi de rea-credință acționând asupra plaselor într-un mod în care pisica nu ar face-o, subminand garanția produsului. În acest sens se va face o evaluare dacă cu adevărat plasa nu a rezistat la pisică, această speță putând fii întâlnită mai ales în cazul montajelor cu plasele de poliamidă. Tot aici specificăm că ruperea unei singure lițe de către pisică la plasele de poliamidă, nu presupune înlocuirea totală a plasei, ci remedierea acesteia printr-un petec.
* Nu se acordă garanție atunci când montajul se face la specificațiile clientului, specificații ce contravin procedurii obișnuite și uzuale de montare a plaselor, punând în pericol securitatea acestora, nici atunci când este efectuat un montaj parțial la solicitarea clientului, existând posibilitatea ca pisica să evadeze prin alte locuri vădite precum jumătăți de terasă amenajate, porțiuni de curte amenajate. La curți, nu se acordă garanție în cazul în care sunt obiecte sau vegetație apropiate de gard care facilitează accesul pisicii și reduce distanța dintre plasă și suprafața de unde ar putea sări pisica.
* Despre plasa de insecte. Etanșeitatea plaselor pe zid se face cu un burete de jur împrejur, existând posibilitatea ca în cazul unor denivelări foarte mari ale pereților, să nu se poată asigura în totalitate un montaj compact. De asemenea, plasele mobile pe tâmplărie, datorită configurației lor, se montează cu partea platbandei și a șuruburilor pe tocul ferestrei, astfel că în cazul lipsei de etanșeitate nesatisfăcătoare se va pune un burete de etanșare pe platbanda plasei (nu sub) în caz de nevoie și la solicitarea clientului. Alte situații și spații prin care pot pătrunde insecte (găuri în zid; găuri în termopan, aerisiri și alte orificii făcute în prealabil; dimensiune diferită a adâncimii tocului din mijloc față de tocurile laterale, etc.) nu fac parte din destinația produsului, produsul fiind conceput în special pentru protecția pisicilor.
IMPORTANT! Plasele de protecție pentru pisici sunt personalizate și conform legii sunt nereturnabile. În cazul în care un montaj necesită remediere, se va face remedierea pe cheltuiala prestatorului de servicii conform legii, însă produsul este nereturnabil.